Termeni si conditii - RealServer.Ro

Termeni, conditii si obligatii de utilizare RealServer.Ro

Absolut toti cei ce beneficiaza de serviciile RealServer.Ro se obliga sa cunoasca si sa respecte prezentul regulament, orice incalcare atrage dupa sine suspendarea serviciului cu sau fara o notificare in prealabil - in functie de gravitatea situatiei generata de incalcarea acestuia. Regulamentul poate fi modificat fara o notificare in prealabil, asadar accesati aceasta pagina pentru a fi la curent cu termenii si conditiile de utilizare a serviciilor noastre.

Serviciul de gazduire website

Este destinat exclusiv clientilor ce gazduiesc pe echipamentele prestatorului site-uri de dimensiuni mici si medii (site-uri de prezentare, blog-uri, forum-uri, etc - avand pana la 10000 afisari pe zi - in functie de nivelul de optimizare a paginilor se poate trece lejer peste aceasta valoare fara incalcarea regulamentului).

Nu se vor accepta sub nici o forma utilizatori mari consumatori de resurse (exemplu: comunitati p2p - torrent trackere, site-uri de filehosting, site-uri de imagehosting, instalatii de statistici site (top), statistici jocuri, instalatii de contorizari externe (redirectionari jucatori), etc)

Nu se vor accepta sub nici o forma site-uri ce gazduiesc ori promoveaza activitati interzise de legislatia Romana in vigoare (exemplu: pornografie infantila, material copyright, rasism, site-uri fishing, spam, distributia unor materiale video fara drept, etc)

Asistenta tehnica pentru acest serviciu de webhosting este suta la suta gratuita si se acorda pe forum, tickete de asistenta sau email. Asistenta acordata de RealServer.Ro va fi una entry-level - noi nu vom putea sa onoram solicitari de genu: instalari forum-uri, configurari forum-uri, creare sigle ori alte elemente de design, debug pentru aplicatii php ce nu ruleaza corect din punct de vedere al programarii, etc.

Clientul se obliga sa-si optimizeze aplicatiile web si sa activeze cache-ul inclus in acestea (atunci cand este posibil) in vederea diminuarii consumului resurselor.

Clientul se obliga sa respecte o politica fair-usage si sa nu abuzeze de resursele de procesare a serverului pe care acesta este gazduit.

Clientul se obliga sa respecte indrumarile in materie de optimizare a aplicatiilor web - furnizate de RealServer.Ro - atunci cand acesta din urma considera oportun activarea unei functii incluse in aplicatia web pentru diminuarea consumului de resurse.

Traficul pentru toate pachetele de gazduire web este nelimitat (necontorizat) - fiecare client poate atinge un transfer de pana la 2Gbit/secunda -- aceasta latime de banda fiind alocata dinamic intre clientii gazduiti pe respectiva unitate de procesare.

Nu vom permite conectarea unui echipament extern retelei RealServer.Ro la clusterele MySQL -- conexiunile MySQL se fac exclusiv in reteaua RealServer.Ro - din motive de securitate. Accesul MySQL este garantat pentru serviciul de webhosting | Accesul a altor servicii RealServer.Ro la clusterul MySQL nu sunt blocate, insa pot fi limitate in cazul in care consumul resurselor depaseste scopul stocarii MySQL.

Din motive de securitate, fiecare client are un acces controlat la procesatorul PHP, functiile open_basedir, disable_functions, safe_mode sunt activate si configurate in scopul de a asigura un mediu cat se poate de sigur pentru aplicatiile clientilor.

Clientul se obliga sa-si securizeze aplicatiile web in vederea evitarii infiltrarii neautorizate pe baza vulnerabilitatilor acestora, RealServer.Ro nu poate fi facut raspunzator in cazul in care contul clientului a fost victima unui atacator - indiferent de repercusiuniile acestui atac. RealServer.Ro NU poate monitoriza infiltratiile pe baza vulnerabilitatiilor aplicatiilor web folosite, si nici nu le poate preintampina - aceasta fiind datoria webmaster-ului.

Clientul se obliga sa efectueze copii de siguranta a datelor sale, in vederea preintampinarii unei situatii neplacute datorata infiltratiei neautorizate ori stergere accidentala.

Serviciul de gazduire server joc

In cadrul serverelor de joc gazduite nu se vor permite instalarea: modulelor ce modifica pozitiv ori negativ performantele serviciului (mmtimer, booster, fpsbooster, etc), modulelor ce sunt cunoscute pentru probleme serioase de securitate (webmod, hlguard), modulelor menite sa adauge jucatori virtuali controlati de CPU (boti).

Nu se va permite modificarea numarului de sloturi (locuri de joc disponibile) sub nici o forma, aici intelegem inclusiv forma virtuala (sloturi false aditionale) - sistemul urmareste numarul de sloturi afisate la fiecare server in parte, si este setat sa opreasca serviciile ce nu se incadreaza in numarul de sloturi achizitionate.

Clientul se obliga sa-si optimizeze modulele/extensiile utilizate pe fiecare server de jocuri in vederea diminuarii consumului de resurse inutil, de asemeni acesta va respecta indrumarile RealServer.Ro in materie de optimizare in vederea reducerii consumului de resurse, dar fara impact asupra performantei.

Serviciul de gazduire jocuri nu implica responsabilitatea RealServer.Ro in furnizarea pe partea clientului a programului necesar pentru utilizarea serviciului de jocuri. (Exemplu: Clientul achizitioneaza un server de Counter-Strike: 1.6, RealServer.Ro nu se obliga sa puna la dispozitia clientului JOCUL necesar pentru utilizarea serviciului).

RealServer.Ro se obliga sa puna la dispozitia clientului toate resursele necesare administrarii / configurarii serviciului de gazduire jocuri (panou de control, client FTP).

Functia sv_downloadurl (descarcare rapida a resurselor proprietare) - este oferita gratuit oricarui server de jocuri gazduit de RealServer.Ro - aceasta reprezinta un bonus, iar nefunctionarea acesteia nu afecteaza serviciul clientului. Clientul se obliga sa nu permita utilizarea functiei sale de catre alte servere, ori sa o afiseze public.

Asistenta tehnica pentru acest serviciul de gazduire servere jocuri este suta la suta gratuita si se acorda pe forum, tickete de asistenta sau email. Asistenta tehnica nu include creearea de extensii (plugins) la solicitarea dvoastra ori configurarea/creearea modulelor (addonsului) dupa preferintele dvoastra.

Nu incurajam accesul neautorizat in clientul de joc, din partea serverului - in fapt, nu vom acorda asistenta pentru anumite plugin-uri menite sa modifice configuratia clientului de joc ori sa provoace probleme de utilizare a unitatii de procesare a jucatorului (aici putem aminti: destroy, gamemenu, fuckoff, s.a.m.d.).

Achizitia, rularea sau transformarea unui server de joc intr-unul care nu-si mai indeplineste scopul pentru care a fost achizitionat este interzisa, in fapt ... un server de joc are menirea de a accepta jucatori din toate colturile lumii ori in functie de configurarea detinatorului de serviciu, nu vom gazdui servere de joc ce nu-si indeplinesc acest scop (atragem atentia asupra: platformelor de redirecte, serverelor transformate in platforme de redirecte, etc).

Orice metoda abuziva de modificare a clientului jucatorului este strict interzisa (Slow-Hacking), aici includem bineinteles pentru CS 1.6 (GameMenu, autobind pentru connect si asa mai departe). Detinatorul a carui server va rula un astfel de plugin i se va solicita scoaterea acestuia, refuzul se considera o incalcare a prezentului regulament si atrage dupa sine restrictionarea accesului serviciului in cauza la site-urile de statistici online ce pot adauga in "blacklist" adresa de IP alocata. 

Serviciul de inregistrare si reinoire domenii

Este destinat persoanelor ce doresc sa achizitioneze dreptul de folosire asupra unui nume de domeniu neinregistrat sau sa prelungeasca un nume de domeniu deja inregistrat- in aceasta situatie comanda trebuie sa vina de la persoana pe numele careia a fost initial inregistrat domeniul - pentru acest serviciu se aplica termenii si conditiile practicate de partenerii "RealServer.Ro" prin care se face inregistrarea sau reinnoirea domeniului. Preturile practicate pentru acest serviciu pot sa difere radical fata de preturile afisate pe site-ul RealServer.Ro la sectiunea "Inregistrare domenii", in functie de preturile impuse noua de catre partenerii "RealServer.Ro".

Prin completarea unei cereri de inregistrare nume domeniu pentru orice ierarhie (.com, .net, .info, .biz, etc) nu se asigura rezervarea respectivului nume. RealServer.Ro nu isi asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care intre efectuarea comenzii si momentul finalizarii procedurii de inregistrare a domeniului de catre RealServer.Ro, acesta devine indisponibil pentru inregistrare, chiar daca la efectuarea comenzii acesta figura ca disponibil si nici pentru situatiile in care functionarea defectuasa a scripturilor de verificare a disponibilitatii unui nume de domeniu creeaza confuzie cu privire la aceasta disponibilitate.

Plati, facturi, data scadenta

Factura aferenta serviciului/serviciilor ii este transmisa clientului, in format electronic - cu 7 zile inainte de data limita de plata (data scadenta)

Sistemul va trimite automat o reinstiintare de plata cu 3 zile inaintea datei scadente de plata.

Sistemul va transmite automat prima instiintare post-scadenta in prima zii dupa data limita de plata, a doua incepand cu urmatoarea zii premergator datei limita de plata, precum si a treia - si ultima - in ziua 3 post scadenta (dupa data limita de plata).

In cazul in care plata nu este confirmata in termen de 3 zile calendaristice dupa data limita de plata (scadenta) serviciile vor fii suspendate (automat) - iar asupra facturii curente va fii adaugata o taxa de intarziere la plata in procent de 5% din valoarea facturii. Suspendarea automata poate fi amanata in anumite cazuri exceptionale, in urma solicitarii din partea clientului precum si aprobarii din partea RealServer.Ro - dupa analiza bonitatii clientului.

In cazul in care plata nu este confirmata in termen de pana la 10 zile calendaristice dupa data limita de plata serviciile vor fii terminate - toate datele sterse, precum si IP/urile vor devenii disponibile altor clienti RealServer.Ro.

O factura achitata partial, nu se va considera o factura CONFIRMATA. In fapt, serviciile nu vor fii prelungite ! Nu se vor lua in considerare solicitarile de racalculare a datei scadente in baza unei plati partiale, cu alte cuvinte: serviciile nu vor fii prelungite in cuantum calculat pe zile de utilizare, perioada minima a abonamentelor contractate fiind de 30 zile.

Orice plata efectuata in conturile RealServer.Ro asupra unui serviciu facturat, fie si ea partiala este NERAMBURSABILA ! RealServer.Ro nu poate fi tras la raspundere pentru o factura achitata partial, in cazul in care serviciile sunt suspendate din pricina neconfirmarii facturii. Eventuala plata partiala asupra unei facturi va fi calculata si atribuita in contul de client RealServer.Ro al detinatorului, calculandu-se in minus zilele de gratie in care clientul a beneficiat de servicii fara a le achita plus penalitati.

In cazul in care contul ajunge la punctul de suspendare/terminare din pricina neconfirmarii la plata a facturii, RealServer.Ro va emite o factura de stornare avand valoarea de zero, sau o va modifica pe cea existenta - in limitele legii.

In urma unei facturi confirmate, RealServer.Ro se obliga sa puna la dispozitia clientului - serviciul solicitat, in termen de pana la 72 de ore lucratoare de la data confirmarii. Exceptii de la aceasta regula se pot aplica asupra serviciilor unde este stipulat acest lucru in mod expres sau cazurile in care se discuta cu clientul un alt termen limita de activare.

In perioada in care serviciul contractat este suspendat din motive de neplata, detinatorul nu are dreptul in a solicita copii de rezerva (backup) asupra datelor sale, sistemul cripteaza automat informatiile clientului in momentul suspendarii - urmand ca acestea sa fie decriptate doar in momentul reactivarii serviciului in cauza. In cazul in care situatia tehnica o permite, RealServer.Ro poate taxa clientul pentru serviciul de transmitere a unei copii de rezerva (backup) a datelor stocare pe serverele RealServer.Ro. Pentru mai multe informatii referitor la aceasta va rugam sa luati legatura cu departamentul tehnic la contact@realserver.ro

In cazul utilizarii metodelor disponibile de plata online, clientul va achita serviciile prin sistemul pus la dispozitie de RealServer.Ro (Zona clienti -> Facturi -> Selectie metoda de plata -> Plateste acum), in caz contrar sistemul automat de confirmare se afla in imposibilitatea de a confirma plata dumneavoastra - ceea ce poate conduce la suspendarea automata a serviciilor.

Transferuri de servicii intre clientii nostrii

Orice serviciu contractat poate fi transferat in administratia unui alt client numai cu acordul expres al detinatorului, in scris catre contact@realserver.ro ori prin scrisoare postala emisa pe adresa sediului societatii. Pot exista exceptii de la aceasta regula, stipulate in prezentul regulament.

In incercarea de a limita pe cat posibil inselaciunile printre clientii nostrii, platitorul unui serviciu facturat poate solicita transferul acestuia in administrarea sa in orice moment - aici intra bineinteles situatiile in care serviciul este detinut de X dar platit de Y. Prestatorul se obliga sa informeze detinatorul de drept al serviciului si sa aloce un minim de 72 de ore lucratoare pentru a-si exprima pozitia referitor la aceasta. Prestatorul are dreptul de a decide in favoarea platitorului cu privire la aceasta solicitare in cazul in care detinatorul de drept al serviciului nu raspunde comunicarilor ori nu poate argumenta motivele pentru care serviciul sau este achitat de o alta persoana.

Utilizarea serviciilor

Serviciile oferite de RealServer.Ro vor fi utilizate doar in scopuri legale

Orice activitate considerata ilegala, sau la limitata de lege, va fi suspendata fara nici o notificare in prealabil. Nu vom oferi back-up-uri ale serviciilor ilegale. Singurul mod prin care puteti sa primiti backup-ul serviciului/serviciilor dumneavoastra este prin a plati de 3 ori valoarea serviciului/serviciilor inchiriate. Data limita al platii despagubirilor poate fi stabiliata de companie, sau modificata oricand, fara notificarea clientului in prealabil.

Revanzarea unui serviciu in promotie este interzisa. RealServer.Ro isi rezerva dreptul sa suspende orice serviciu revandut, cat si contul de client pe o perioada nedeterminata.

Dreptul de a utiliza serviciile RealServer.Ro va fi inapoiat in momentul in care clientul va elimina tot continutul interzis, iar contul va fi curat, si se va alinia cerintelor legii. Altfel, aceasta decizie va fi luata de companie.

Daca un client revanzator va incalca acest regulament, sau orice alt regulament legal, ne rezervam dreptul sa suspendam contul revanzatorului cat si serviciile acestuia, fara o notificare trimisa revanzatorului.

In cazul in care un client final al unui revanzator va incalca regulamentul de fata, sau oricare regulament legal, acesta nu va fi notificat de catre noi. Revanzatorul (Clientul RealServer.Ro) va fi informat despre actiunile clintului sau, de masurile luate, si de motivele pentru care contul a fost suspendat.

Spatiul oferit de catre noi poate fi folosit doar pentru a stoca fisierele scriptului site-ului dumneavoastra (html, documente, scripturi non-agresive, imagini, multimedia, email-uri) sau link-uri/pagini cu activitatea site-ului dumneavoastra.

In nici un caz nu se vor accepta stocarea fisierelor publice (filesharing), torrent-uri, sau descarcari in masa.

***Serverele noastre nu vor fi utilizate in nici un caz pentru trimiterea de email-uri, stocare, sau reclame cu material ilegal, conform legilor din Romania, UE sau Statele Unite ale Americii, fiind considerate interzise/ilegale.

O scurta lista al continutului interzis este:

- Violarea drepturilor de autor, sau oricare alte drepturi ale partilor.

- Materiale sau link-uri catre filme, canale TV, MP3 sau alte fisiere media fara dovada drepturilor de autor.

- Promovarea activitatilor ilegale (Hacking, cracking, warez, etc).

- Materiale protejate prin tranzactii secrete, sau altele.

- Documente clasificate / Marcate ca secrete / Top secrete.

- Amenintari, abuzuri, hartuiri, declaratii defaimatoare.

- Materiale destinate sa incurajeze sentimentele de ura sau de discriminare.

- Programe sau scripturi Nulled, fara licente sau generatoare de key de activare.

- Continut pentru adulti, nuditati, pornografie, sau orice tipuri de mesaje sexuale sau obscene.

- Informatii, softuri sau orice tipuri de fisiere care contin virusi/troieni.

- Colectarea de informatii personale in scopuri ilegale.

- Date personale fara consintamantul scris al persoanelor vizate.

- Orice continut considerat de noi nepotrivit sau ilegal.

Alte amendamente

Beneficiarul serviciilor oferite de RealServer.Ro se obliga:

Sa respecte legislatia in vigoare a Romaniei in litera si spiritul acesteia.

Sa intreprinda toate masurile necesare pentru a nu afisa in mediul online, prin intermediul serviciilor noastre (forum-uri, blog-uri, imagini, etc) continut ofensator, jignitor, ori alt gen de continut ce incalca dreptul la intimitatea unei terte persoane ori ce incurajeaza sau conduce la o activitate prevazuta de legislatia Romana in vigoare ca fiind ilegala, care incalca orice forma a dreptului de autor sau drepturile conexe al altor persoane sau companii.

Suspendarea serviciului in urma incalcarii regulamentului nu atrage dupa sine rambursarea partiala sau totala a sumelor achitate pentru serviciul contractat - perioada de suspendare se va considera 'serviciu prestat' ce cade in sarcina clientului, prestatorul nu este obligat sa puna la dispozitia clientului datele stocate in cadrul serviciului contractat - indiferent de natura acestora.