Refacem jocurile pe GameCP

Salut,

Am observat ca foarte multi clienti au renuntat la serviciile de gazduire jocuri pentru ca nu se descurca cu noua platforma.
Tocmai de aceea, vom pune inapoi GameCP, si toate modificarile si setarile de vigoare pentru a nu mai intampina problemele pe care le-am avut anterior.

Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi.

28th Iun 2020
Dedicated Servers for Newsletters

Hello,

We have dedicated servers available for sending newsletters.
You can check the here: Servere Dedicate - HPE / DELL.

If you need special /IPs classes, please let us know!

24th MaI 2020
Problema GameCP - Final Update

Finalizat Am terminat mutarea serverelor de pe o platforma pe alta.Urmatoarele zile vom lucra la sv_downloadurl (in cazul serverelor Counter-Strike 1.6).Daca aveti intrebari, nu ezitati sa deschideti tichet. Platforma e noua si pentru noi, deci o vom invata impreuna cu ... Continuare »

23rd MaI 2020
Cont doar in cazul comenzii

Salut, Te anuntam faptul ca am dezactivat optiunea de inregistrare a contului de client fara a genera o comanda ferma pentru un produs.Motivul acestei setari este evitarea crearii de conturi fake / spam, conturi care se creau automat prin boti pentru trimiterea de atacuri catre serverele noastre, si catre bazele noastre de date. Reluand ideea, ... Continuare »

13th MaI 2020
uCore.Ro - 50% Discount

Salut, Tinem sa te anuntam ca orice serviciu care urmeaza sa intre in comunitatea de gaming uCore.Ro, primeste un discount de 50%.Va rugam sa solicitati administratorilor comunitatii cuponul de reducere. ***IMPORTANT: In momentul in care serviciul va fi retras din comunitatea mai sus mentionata, acesta va fi suspendat pana la achitarea ... Continuare »

2nd MaI 2020
Reziliere serviciu Plati SMS - SMS + DIGI

Stimati clienti, Acest email reprezinta notificarea oficiala de reziliere a contractelor de plati prin sms incepand cu data de 1 mai 2020. Din cauza intarzierilor tot mai mari cu care operatorii de telefonie mobila efectueaza platile si procedurilor din ce in ce mai birocratice prin care se face decontarile, RealServer.Ro a decis sistarea ... Continuare »

22nd Apr 2020
LiteSpeed Web Server

Salut, Te informam ca am instalat LiteSpeed Web Server si am inlocuit toate procesele Apache cu LiteSpeed.Acest lucru l-am facut pentru a mari viteza de incarcare la website-urile shared gazduite la noi. Va rugam sa verificati functionalitatea website-urilor, iar daca intampinati probleme, deschideti un tichet de suport!   Multumiri,Echipa ... Continuare »

2nd Apr 2020
Am scazut preturile

Salut, Dorim sa te anuntam ca am scazut preturile la majoritatea serviciilor pentru perioadele de plata mai lungi, dupa cum urmeaza: Plata trimestriala => 5% reducere Plata semi-anuala => 10% reducere Plata anuala => 15% reducere Categoriile care beneficiaza de aceste reduceri sunt: Serverele Dedicate VPS VDS Gazduirea ... Continuare »

31st Mar 2020
Dezactivam PHP 5.6

Probabil sti deja ca versiunea 5.6 al PHP este EOL (End of Life). Acest lucru va duce la dezactivarea acestuia in urmatoarele 3 saptamani, deoarece nu se mai ofera suport si update-uri la aceasta versiunea. Iar acestt lucru poate duce la inserarea unor bug-uri in website-ul tau. Iti recomandam sa treci website-ul pe versiunea 7.2, aceasta fiind ... Continuare »

23rd Feb 2020
Servere Dedicate HP

Zilele trecute am adaugat in oferta servere dedicate HP, la preturi foarte avantajoase! Verifica acum oferta si profita de ea!

8th Feb 2020