15% Discount!

Salut, Pentru ca esti client RealServer.Ro, iti oferim un discount de 15% pentru orice achizitie de pe site-ul AntivirusKaspersky.Ro.Licentele sunt electronice si se transmit prin E-mail. De asemenea, acestea se ataseaza contului de client creat pe site-ul AntivirusKaspersky.Ro Daca ai orice fel de intrebare, nu ezita sa ne contactezi!   Continuare »

13th Mar 2019
LiteSpeed

Salut, Pentru ca ne gandim mereu la ceea ce este mai important in ceea ce priveste viteza de raspuns al site-urilor gazduite la noi, am instalat LiteSpeed, ceea ce ar trebui sa mareasca viteza de raspuns al site-ului tau de aproximativ 6,7 ori! Ceea ce este foarte bine, pentru ca punctajul la indexarea in motoarele de cautare creste considerabil, ... Continuare »

3rd Mar 2019
UPDATE - Platitori de TVA

Salut,

Se confirma! Am primit certificatul fiscal care atesta faptul ca suntem platitori de TVA.
In consecinta, facturile vor contine TVA-ul de 19% conform legii, iar firmele/companiile isi vor putea deduce TVA-ul la achitarea acestora.

Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

2nd Mar 2019
Login cu Facebook si Google

Salut, Pentru ca accesul in platforma noastra sa fie mai usor, am reusit sa implementam autentificarea direct cu, contul tau de Facebook si Google. Prin urmare nu vei mai fi nevoit sa pierzi timpul cu introducerea datelor principale, ele fiind importate direct din contul tau de socializare. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!   Continuare »

22nd Feb 2019
Schimbarea numelui firmei

Salut, Probabil ai vazut si tu. Lipseste ceva, si totusi, numele este complet. Iti spun eu ce lipseste si de ce. Initial numele firmei a fost REALSERVER HOSTING SOLUTIONS SRL-D. Iar acum este acelasi nume, insa lipsesc ultimele doua caractere: "-D". Firma nu mai este deputanta, dat fiind faptul ca au trecut cei 3 ani de "deputant". Daca vrei sa ... Continuare »

20th Feb 2019
Platitori de TVA

Salut, Dorim sa te informam, ca de la data de 01 Martie 2019 vom fi platitori de TVA. CE INSEAMNA ASTA? Dupa cum bine sti, preturile afisate pe site sunt fara TVA. La aceste preturi, in momentul finalizarii comenzii se vor adauga cei 19% pentru facturarea in conditii legale ale serviciilor pe care le vei comanda, din aceasta data. Iar ... Continuare »

20th Feb 2019
Reduceri 50%

Daca ai nevoie de un server de jocuri, sau un serviciu pe care sa il dedici comunitatii Diabolics.Ro, atunci ai cu siguranta un discount de 50%.

Trebuie doar sa iti faci un cont pe forum, si sa ii ceri lui brandu codul de discount pentru a cumpara serviciul si pentru al integra in comunitate!

 

Spor in toate!

18th Feb 2019
De ce e scump RealServer.Ro

De ce pui aceasta intrebare? Ai comandat vreodata de la mine? Daca raspunsul tau este NU, atunci iti voi raspunde: EXACT DE ACEEA! In orice domeniu, cand esti vanzator, la incheierea contractului de revanzator cu furnizorul tau spune asa:  De la suma X la suma Y, discountul este de Z%. Daca treci de limita lui Y, discount-ul se mareste. Ei ... Continuare »

6th Feb 2019