Reduceri la Servere Dedicate

Da, asa este. Iti oferim o reducere cadou, daca alegi sa iti cumperi serverul dedicat de la noi. Cuponul de discount este DEDICATED15PROM Acest cupon iti ofera un discount de 15% la pretul fara TVA. Nu exista conditii de aplicare. Ca alegi sa il platesti lunar, trimestrial, semi-anual, sau anual, discount-ul se aplica indiferent de ... Continuare »

3rd No 2019
Modificarea preturilor la Gazduire Web

Salut, Conform modificarii preturilor aduse de platforma cPanel la licentele acestora, am hotarat sa modificam si noi preturile fiecarui pachet de gazduire web. Astfel, preturile s-au marit cu:0.25 EUR - plata lunara0.75 EUR - plata trimestriala1.5 EUR - plata semi-anuala3 EUR - plata anualaAceste modificari au fost aplicate la fiecare dintre ... Continuare »

13th Aug 2019
50% DISCOUNT - 4IID5POKXS

Salut, Iti punem la dispozitie un cupon de discount valabil "Lifetime" pentru un discount de 50%, aplicabil la majoritatea serviciilor noastre.De asemenea, aceasta reducere se aplica pentru oricare dintre perioadele alese in procesul comenzii. La acest cupon, au acces urmatorii 5 clienti, care vor folosi acest cupon. Exceptie de la acest cupon ... Continuare »

9th Aug 2019
PHP Selector

Salut, Dupa multa munca, si fix-uri majore la serverul cPanel, am reusit sa reparam si PHP Selector, un modul foarte mult cautat si asteptat de clientii nostri. Deci, oricand ai nevoie, poti sa iti modifici versiunea de PHP pe care ruleaza site-ul tau, sa adaugi si sa elimini modulele php pentru site-ul tau. Daca inca nu ai un pachet de ... Continuare »

27th Iul 2019
Jocuri - in loc de alte categorii

Pentru ca e foarte bine sa fi ordoant, si totusi "la subiect", am ales ca toate serviciile de gazduire servere jocuri sa le "adunam" intr-o singura categorie: JOCURI.
Acolo se vor gasi urmatoarele categorii de servere:

  • Counter-Strike 1.6
  • SA:MP
  • Minecraft

Daca sunt intrebari, nu ezitati sa ne contactati!

17th Iun 2019
Bitcoin (BTC)

Acum platesti cu Bitcoin (BTC).   Am primit cateva recomandari pe tema asta, fapt pentru care, dupa mai multe cercetari, si calcule, am luat hotararea finala. Implementam plata cu Bitcoin (BTC). Nu percepem comisioane, ramane conform anunturilor de pe site, cum ca suportam noi comisioanele.  Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda, ... Continuare »

24th MaI 2019
Domeniu .Ro / .Com GRATUIT

Acum, lucrurile au ajuns sa fie mai interesante, deoarece ne axam cat se poate de mult pe interesele clientilor.Fapt pentru care, am modificat destul de mult pachetele de gazduire, si iti oferim diferite oportunitati. Pe scurt? Platesti pe un an de zile, unul dintre pachetele mai mari (Basic, Business, Xtreme-Pack), si ai posibilitatea sa iti ... Continuare »

1st MaI 2019
Am actualizat comisioanele SMS

Pentru ca stim cat este de greu sa suporti comisioanele ca si client, cand vine vorba de platile prin SMS, ne-am gandit sa schimbam putin managementul acestor plati.

Astfel, vei primi in cont exact atat credit cat ai platit prin SMS, comisioanele ramanand in sarcina noastra.

 

Spor la cumparaturi!

27th Apr 2019
Nu mai gazduim CS:GO

Salut, Dupa multe analize tehnice si financiare, am hotarat sa nu mai gazduim servere de Counter-Strike Global Offensive.Motivul este simplu: nu avem personal care sa se ocupe de mentenanta pe aceasta parte, iar procesul de instalare, se poate automatiza doar partial. Update-urile, si diferitele module addon care trebuiesc adaugate, se fac ... Continuare »

27th Mar 2019
15% Discount!

Salut, Pentru ca esti client RealServer.Ro, iti oferim un discount de 15% pentru orice achizitie de pe site-ul AntivirusKaspersky.Ro.Licentele sunt electronice si se transmit prin E-mail. De asemenea, acestea se ataseaza contului de client creat pe site-ul AntivirusKaspersky.Ro Daca ai orice fel de intrebare, nu ezita sa ne contactezi!   Continuare »

13th Mar 2019