Jocuri - in loc de alte categorii

Pentru ca e foarte bine sa fi ordoant, si totusi "la subiect", am ales ca toate serviciile de gazduire servere jocuri sa le "adunam" intr-o singura categorie: JOCURI.
Acolo se vor gasi urmatoarele categorii de servere:

  • Counter-Strike 1.6
  • SA:MP
  • Minecraft

Daca sunt intrebari, nu ezitati sa ne contactati!

17th Iun 2019
Bitcoin (BTC)

Acum platesti cu Bitcoin (BTC).   Am primit cateva recomandari pe tema asta, fapt pentru care, dupa mai multe cercetari, si calcule, am luat hotararea finala. Implementam plata cu Bitcoin (BTC). Nu percepem comisioane, ramane conform anunturilor de pe site, cum ca suportam noi comisioanele.  Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda, ... Continuare »

24th MaI 2019
Domeniu .Ro / .Com GRATUIT

Acum, lucrurile au ajuns sa fie mai interesante, deoarece ne axam cat se poate de mult pe interesele clientilor.Fapt pentru care, am modificat destul de mult pachetele de gazduire, si iti oferim diferite oportunitati. Pe scurt? Platesti pe un an de zile, unul dintre pachetele mai mari (Basic, Business, Xtreme-Pack), si ai posibilitatea sa iti ... Continuare »

1st MaI 2019
Am actualizat comisioanele SMS

Pentru ca stim cat este de greu sa suporti comisioanele ca si client, cand vine vorba de platile prin SMS, ne-am gandit sa schimbam putin managementul acestor plati.

Astfel, vei primi in cont exact atat credit cat ai platit prin SMS, comisioanele ramanand in sarcina noastra.

 

Spor la cumparaturi!

27th Apr 2019
Nu mai gazduim CS:GO

Salut, Dupa multe analize tehnice si financiare, am hotarat sa nu mai gazduim servere de Counter-Strike Global Offensive.Motivul este simplu: nu avem personal care sa se ocupe de mentenanta pe aceasta parte, iar procesul de instalare, se poate automatiza doar partial. Update-urile, si diferitele module addon care trebuiesc adaugate, se fac ... Continuare »

27th Mar 2019
15% Discount!

Salut, Pentru ca esti client RealServer.Ro, iti oferim un discount de 15% pentru orice achizitie de pe site-ul AntivirusKaspersky.Ro.Licentele sunt electronice si se transmit prin E-mail. De asemenea, acestea se ataseaza contului de client creat pe site-ul AntivirusKaspersky.Ro Daca ai orice fel de intrebare, nu ezita sa ne contactezi!   Continuare »

13th Mar 2019
LiteSpeed

Salut, Pentru ca ne gandim mereu la ceea ce este mai important in ceea ce priveste viteza de raspuns al site-urilor gazduite la noi, am instalat LiteSpeed, ceea ce ar trebui sa mareasca viteza de raspuns al site-ului tau de aproximativ 6,7 ori! Ceea ce este foarte bine, pentru ca punctajul la indexarea in motoarele de cautare creste considerabil, ... Continuare »

3rd Mar 2019
UPDATE - Platitori de TVA

Salut,

Se confirma! Am primit certificatul fiscal care atesta faptul ca suntem platitori de TVA.
In consecinta, facturile vor contine TVA-ul de 19% conform legii, iar firmele/companiile isi vor putea deduce TVA-ul la achitarea acestora.

Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

2nd Mar 2019
Login cu Facebook si Google

Salut, Pentru ca accesul in platforma noastra sa fie mai usor, am reusit sa implementam autentificarea direct cu, contul tau de Facebook si Google. Prin urmare nu vei mai fi nevoit sa pierzi timpul cu introducerea datelor principale, ele fiind importate direct din contul tau de socializare. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!   Continuare »

22nd Feb 2019
Schimbarea numelui firmei

Salut, Probabil ai vazut si tu. Lipseste ceva, si totusi, numele este complet. Iti spun eu ce lipseste si de ce. Initial numele firmei a fost REALSERVER HOSTING SOLUTIONS SRL-D. Iar acum este acelasi nume, insa lipsesc ultimele doua caractere: "-D". Firma nu mai este deputanta, dat fiind faptul ca au trecut cei 3 ani de "deputant". Daca vrei sa ... Continuare »

20th Feb 2019